Inspirera människor och organisationer att höja ambitionen så vi snabbare kan skapa en bättre värld

 

Det är min ambition. Jag tror fundamentalt att alla människor underskattar sig själva och sin potential. Därför har jag som det övergripande målet med mitt liv att just inspirera människor och organisationer i alla dess former att höja ambitionen.

Själv så är jag något av en mångsysslare. Till vardags arbetar jag deltid på Google som Head of Specialists där jag leder våra specialister inom digitalisering. Jag är även delägare i ett så kallat private equity bolag och en rad olika företag inom olika branscher. Min stora passion inom företagande är användarperspektivet, dvs hur människor upplever saker. Här har de flesta organisationer mycket jobb kvar att göra, och bara genom att gå i fotspåren av kunder till en bransch så stöter du direkt på saker som kan förbättras.

Jag har en underbar fru, Matilda, som är min bästa vän och livspartner. Hennes stöd och sparring har gjort mig mer till den person jag faktiskt vill vara. Mina tre söner Aron, Amadeus och Eli tycker alla det är kul att brottas och dansa. Så när jag inte skriver böcker eller bygger företag så händer det ofta att jag brottas eller dansar.

Min önskan är att du som läser detta och kanske tar del av innehållet i ljudboken Självstyra ska välja just det. Att styra ditt liv själv. Och bli inspirerad att höja din ambition.

Jag hoppas att du är där du vill vara och gör det du vill göra. Annars får du ändra på något.

All kärlek,
Johan

 

Vill du bolla någon idé?

Hör av dig.

Namn *
Namn